Εξιχνιάζοντας Ηλεκτρονικά Εγκλήματα στην Καβάλα!

...22/2 στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Εγκληματολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου στην Καβάλα παρέα με μαθητές Δ' Ε' και ΣΤ' Δημοτικού!
Στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Εγκληματολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου στην Καβάλα, παρέα με τη συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Ευτυχία Γιαννάκη, τη Δημωφέλεια, το Πανεπιστήμιο Παιδιών και  40 μαθητές Δ' Ε' και ΣΤ' Δημοτικού, λύσαμε κώδικες, αποτρέψαμε εκβιασμούς, ξεσκεπάσαμε ψεύτικα προφίλ αρχαιοκάπηλων, αποκαλύψαμε εφημερίδες που διαδίδουν fake news, κάναμε έρευνα, βρήκαμε κατεστραμένα αποδεικτικά στοιχεία σε CD και usb μνήμες και ανακτήσαμε τα δεδομένα τους στο εργαστήριο του Πανεπιστημίου με την βοήθεια του κ. Παναγιωτόπουλου και του κ. Μαρδύρη πραγματικών ειδικών!

Τέλος, ενημερωθήκαμε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα όσα πρέπει να προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς και να απολαμβάνουμε τα καλά της ψηφιακής εποχής!

Η δράση είχε τίτλο "Η Μούσα της Καβάλας" μια ιστορία μυστηρίου με δύο πτώματα. Η "Μούσα" ήταν η εφημερίδα που διέδιδε "μούσια". Τα δύο πτώματα εγώ και η Ευτυχία. Από την κούραση!

Κατερίνα και Μακρίνα σας ευχαριστώ για το τηλεφώνημα του περυσινού καλοκαιριού που πυροδότησε όλα αυτά τα υπέροχα.  Στο επανιδείν.
Previous
Στη Σουηδία με τα “Καράβια που ταξίδεψαν την περιέργεια”
Next
H Αμάλια στη Χρυσή Λίστα του Elniplex

Write first comment

Email again: